Приказ резултата 5213-5232 од 5544

      Наслови
      Uticaj propiltiouracila i jopanoične kiseline na funkciju tireoidne osovine i aktivnost glutation peroksidaza kod selen-deficijentnih i selen-adekvatnih juvenilnih pacova [1]
      Uticaj prostirke u brojlerskoj proizvodnji [1]
      Uticaj rase koza na kvalitet mesa [1]
      Uticaj rase, pola, reproduktivnog statusa i izvora nabavke na strahove prouzrokovane bukom u populaciji pasa u Beogradu [1]
      Uticaj različitih aditiva u ishrani brojlera na proizvodne rezultate i imunski odgovor [1]
      Uticaj različitih aditiva u ishrani brojlera na proizvodne rezultate i klanične parametre [1]
      Uticaj različitih antimikrobnih preparata i aditiva na ekspresiju gena značajnih za imunitet, oksidativni stres i preživljavanje pčela Apis mellifera inficiranih mikrosporidijom Nosema ceranae [1]
      Uticaj različitih glukokortikosteroidnih terapijskih režima na patohistološke promene u srcu pacova trovanih T-2 toksinom [1]
      Uticaj različitih mikotoksina na zdravlje svinja - zapažanja s terena [1]
      Uticaj različitih sezona na koncentraciju insulinu sličnog faktora rasta 1 u krvi krava tokom laktacije [1]
      Uticaj različitih smeša gasova na očuvanje senzorskih svojstava odrezaka šarana (Cyprinus carpio) [1]
      Uticaj različitih sorti tritikalea na proizvodne osobine brojlerskih pilića [1]
      Uticaj različitih stimulatora rasta na zdravstveno stanje i proizvodne rezultate brojlera u tovu [1]
      Uticaj različitih temperatura skladištenja na aktivnost glutation peroksidaza eritrocita i plazme ovaca [1]
      Uticaj različitih uljarica u hrani na proizvodne rezultate i parametre prinosa mesa tovnih svinja [1]
      Uticaj različitih uslova držanja, pariteta i broja prasadi u leglu na gubitak telesne mase krmača u toku laktacije [1]
      Uticaj različitih uslova uzgoja na pojavu patoloških promena na organima zaklanih svinja [1]
      Uticaj različitih vrsta prostirke na emisiju štetnih gasova u brojlerskoj proizvodnji [1]
      Uticaj različitih začina na kvalitet kobasica u tipu frankfurtera proizvedenih sa smanjenim sadržajem nitrita [1]
      Uticaj različitog sastava obroka na proizvodno-ekonomske rezultate i kvalitet mesa ribe [1]