Приказ резултата 5222-5241 од 5601

      Наслови
      Uticaj koagulacije, obrade gruša i grude na teksturu somborskog sira [1]
      Uticaj kompleksa Ru(II) na moguce puteve apoptoze u K562 celijama leukemije [1]
      Uticaj kompleksa rutenijuma(II) sa N-alkilfenotiazinima na oksidoredukcione procese u K562 ćelijama humane leukemije [1]
      Uticaj kompleksa rutenijuma(II) sa trifluoperazinom na oksido-redukcione procese u ćelijama humane leukemije [1]
      Uticaj kondicije krava na pojavu hromosti [1]
      Uticaj konjugovane linolne kiseline na masnokiselinski sastav i senzorne osobine suvog svinjskog vrata [1]
      Uticaj kriterijuma selekcije u svinjarstvu i kvalitet svinjskih polutki [1]
      Uticaj kroničnog zvučnog stresa na koncentraciju tireoidnih hormona kod brojlera [1]
      Uticaj ksenobiotika na enzime antioksidativne odbrane [1]
      Uticaj kvaliteta kozjeg mleka i tehnologije izrade na osobine kozjeg sira u tipu Camembert-a [1]
      Uticaj lanenog ulja u hrani za koke nosilje na masnokiselinski sastav jaja [1]
      Uticaj mananoligosaharida na proizvodne osobine kalifornijske pastrmke [1]
      Uticaj mastitisa na kvalitet i tehnološka svojstva mleka [1]
      Uticaj medetomidina u kombinaciji sa propofolom i sevofluranom na serumsku koncentraciju srčanog troponina I kod pasa, prilikom gastroskopije [1]
      Uticaj metode uzorkovanja na detekciju Campylobacter coli iz pribora za uzorkovanje i mesa [1]
      Uticaj mineralnih smeša sa pufernim dejstvom na mlečnost, sastav mleka, pH sadržaja buraga i koncentraciju pojedinih biohemijskih parametara krvi krava izloženih toplotnom stresu [1]
      Uticaj nerasta i godišnje sezone na pojedine parametre fertilizacionog potencijala spermatozoida [1]
      Uticaj nitro-jedinjenja na reaktivnost izolovane abdominalne aorte govečeta u prisustvu Lipopolisaharida (LPS) [1]
      Uticaj nivoa proteina u obroku na proizvodne rezultate i mortalitet fazančića gajenih u kontrolisanim uslovima [1]
      Uticaj odabranih premortalnih postupaka na pokazatelje stresa i kvalitet mesa svinja [1]