Приказ резултата 5211-5230 од 5519

      Наслови
      Uticaj selena i vitamina E dodatog u hranu na sastav i oksidativnu stabilnost lipida u svežoj i zamrznutoj jetri brojlera [1]
      Uticaj selena i vitamina E na kvalitet i prinos trupova brojlera [1]
      Uticaj selena na imunski sistem živine [1]
      Uticaj selena organskog i neorganskog porekla i različite količine vitamina E na sadržaj selena i masnokiselinski sastav mesa brojlera [1]
      Uticaj selena u hrani na kvalitet sperme [1]
      Uticaj sezone na kvalitet sperme nerasta [1]
      Uticaj sistema gajenja na kvalitat trupa, hemijski sastav i sadržaj masnih kiselina leđne slanine Mangulica [1]
      Uticaj smanjene funkcije štitaste žlezde majki tokom graviditeta i laktacije na endohondralno formiranje kostiju mladunaca pacova tokom ranog postnatalnog perioda [1]
      Uticaj smanjenja sadržaja natrijum-hlorida u suvom svinjskom mesu na parameter senzornog kvaliteta i instrumentalno merenu boju [1]
      Uticaj soljenja i mariniranja na mikrobiološki status i hemijski sastav skuše upakovane u modifikovanu atmosferu [1]
      Uticaj starosti jagnjadi na senzorne osobine mesa jagnjadi [1]
      Uticaj starosti mladih bikova simentalske rase na randman [1]
      Uticaj stresa tokom kasne gestacije na rast, zdravlje teladi mlečnih krava i proizvodne rezultate kao odrasle jedinke [1]
      Uticaj subkliničkog hipotireoidizma majki na hipertrofičnu diferencijaciju hondrocita u proksimalnoj epifiznoj ploči tibije novorođenih pacova starih 7 dana [1]
      Uticaj subkliničkog hipotireoidizma majki na razvoj sinovijalne membrane novorođenih pacova starih 7 dana [1]
      Uticaj suncokreta, lana i soje u ishrani svinja na masnokiselinski sastav i oksidativnu stabilnost mesa i masnog tkiva [1]
      Uticaj svinjskog mesa i masti na zdravlje ljudi [1]
      Uticaj telesne kondicije junica na koncentraciju glukoze, beta-hidroksibutirata i aktivnost glutation-peroksidaze [1]
      Uticaj telesne kondicije krava na učestalost i stepen zamašćenja jetre [1]
      Uticaj telesne mase na prinos i kvalitet mesa brojlera [1]