Приказ основних података о документу
Fatty Acid Composition of Lamb Meat from different Grazing Areas of Macedonia
dc.creator | Dimovska, Nina | |
dc.creator | Hajrulai-Musliu, Zehra | |
dc.creator | Mirilović, Milorad | |
dc.creator | Karabasil, Nedjeljko | |
dc.creator | Dimitrijević, Mirjana | |
dc.creator | Suvajdžić, Branko | |
dc.creator | Vasilev, Dragan | |
dc.date.accessioned | 2020-06-03T14:14:26Z | |
dc.date.available | 2020-06-03T14:14:26Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.issn | 0015-363X | |
dc.identifier.uri | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1471 | |
dc.publisher | Deutscher Fachverlag GmbH, Frankfurt Main | |
dc.rights | restrictedAccess | |
dc.source | Fleischwirtschaft | |
dc.title | Fatty Acid Composition of Lamb Meat from different Grazing Areas of Macedonia | en |
dc.type | article | |
dc.rights.license | ARR | |
dcterms.abstract | Василев, Драган; Сувајджић, Бранко; Димитријевић, Мирјана; Димовска, Нина; Хајрулаи-Муслиу, Зехра; Карабасил, Неђељко; Мириловић, Милорад; | |
dc.citation.volume | 97 | |
dc.citation.issue | 6 | |
dc.citation.spage | 98 | |
dc.citation.epage | 102 | |
dc.citation.other | 97(6): 98-102 | |
dc.citation.rank | M23 | |
dc.identifier.wos | 000404425500023 | |
dc.identifier.rcub | https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_veterinar_1471 | |
dc.type.version | publishedVersion |
Документи
Датотеке | Величина | Формат | Преглед |
---|---|---|---|
Уз овај запис нема датотека. |