Pregled Doktorske disertacije autora: "Baltić, Milan Ž."
Prikaz rezultata 1-5 od 5
-
Comparative analysis of carcass meatiness and selected meat quality parameters of broilers / Uporedna analiza mesnatosti trupova i odabranih parametara kvaliteta mesa brojlera
Glamočlija, Nataša (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine, 2013) -
Effect of essential oils on survival of salmonella spp. in pork packaged in vacuum and modified atmosphere / Ispitivanje uticaja odabranih etarskih ulja na rast Salmonella spp. u mesu svinja pakovanog u vakuum i modifikovanu atmosferu
Bošković, Marija (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine, 2016) -
The influence of the chosen pre-mortem procedures to parametars of stress and quality of meat in pigs. / Uticaj odabranih premortalnih postupaka na pokazatelje stresa i kvalitet mesa svinja
Stajković, Silvana (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine, 2016) -
The investigation into the efficacy of immunocastration aimed at the prevention of sex odour in boar's meat / Ispitivanje mogućnosti primene imunokastracije u cilju sprečavanja mane polnog mirisa mesa nerastova
Aleksić, Jelena (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine, 2012) -
The investigation of the presence of Clostridium botulinum in honey and honey bee samples / Utvrđivanje prisustva Clostridium botulinum u uzorcima meda i medonosnih pčela
Matović, Kazimir (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine, 2013)