Browsing by Subject "Yersinia enterocolitica"
Now showing items 1-8 of 8
-
Effect of commercial starter cultures on survival of Yersinia enterocolitica and microbiological status of Sremska sausages
(Institute of meat hygiene and technology, Belgrade, 2017) -
Inactivation of Yersinia enterocolitica in Sremska sausages during ripening period
(Beograd : Udruženje mikrobiologa Srbije, 2017) -
Novi pogledi na nalaz Yersinia enterocolitica u mesu svinja - preživljavanje u modifikovanoj atmosferi i vakuum pakovanju
(Beograd : Fakultet veterinarske medicine, 2014) -
Preventivne i kontrolne mera za smanjenje rizika od Y. enterocolitica na farmama svinja / Preventive and control measures to reduce the risk of Y. enterocolitica on pig farms
(Beograd : Srpsko veterinarsko društvo, Sekcija za zoonoze, 2024) -
Serological cross reactivity between related antigens of gram negative bacteria / Antigena srodnost gram negativnih bakterija sa pojavom cross reaktivnosti u serološkim reakcijama
(Institut PKB Agroekonomik, Padinska skela, 2000) -
Yersinia enterocolitica u mesu svinja - rizik za bezbednost hrane / Yersinia enterocolitica in the pig meat: A risk for food safety
(Banja Luka : PI Veterinary Institute Republic of Srpska „Dr. Vaso Butozan“, 2016) -
Yersinia enterocolitica: Sources and pathway of contamination pig carcass / Yersinia enterocolitica - izvori i putevi kontaminacije trupova svinja
(Univerzitet u Novom Sadu - Poljoprivredni fakultet, Novi Sad i Naučni institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad, 2013)