Valorizacija mleka magarice – mogućnost uspostavljanja tržišne niše
2023
Преузимање 🢃
Конференцијски прилог (Објављена верзија)
Метаподаци
Приказ свих података о документуАпстракт
U radu je predstavljen model valorizacije mleka magarice kroz isticanje specifičnosti hemijskog sastava, tehnoloških karakteristika i mogućnosti obrade i
prerade. Za razvoj i marketinško pozicioniranje proizvoda od posebnog je
značaja identifikovanje potrošačkih segmenata. U svrhu identifikovanja motiva
koji pokreću izbor mleka magarice kod potrošača predstavljeni su rezultati
ankete.
Кључне речи:
mleko magarica / valorizacijaИзвор:
Četvrti regionalni simpozijum Zaštita agrobiodiverziteta i očuvanje autohtonih rasa domaćih životinja, Dimitrovgrad, 29. jun - 1. jul 2023, 2023, 219-228Издавач:
- Beograd : Fakultet veterinarske medicine
Напомена:
- Zbornik predavanja
Колекције
Институција/група
Fakultet veterinarske medicineTY - CONF AU - Bulajić, Snežana AU - Đorđević, Jasna AU - Kovandžić, Marija AU - Ledina, Tijana PY - 2023 UR - https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3115 AB - U radu je predstavljen model valorizacije mleka magarice kroz isticanje specifičnosti hemijskog sastava, tehnoloških karakteristika i mogućnosti obrade i prerade. Za razvoj i marketinško pozicioniranje proizvoda od posebnog je značaja identifikovanje potrošačkih segmenata. U svrhu identifikovanja motiva koji pokreću izbor mleka magarice kod potrošača predstavljeni su rezultati ankete. PB - Beograd : Fakultet veterinarske medicine C3 - Četvrti regionalni simpozijum Zaštita agrobiodiverziteta i očuvanje autohtonih rasa domaćih životinja, Dimitrovgrad, 29. jun - 1. jul 2023 T1 - Valorizacija mleka magarice – mogućnost uspostavljanja tržišne niše SP - 219 EP - 228 UR - https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_veterinar_3115 ER -
@conference{ author = "Bulajić, Snežana and Đorđević, Jasna and Kovandžić, Marija and Ledina, Tijana", year = "2023", abstract = "U radu je predstavljen model valorizacije mleka magarice kroz isticanje specifičnosti hemijskog sastava, tehnoloških karakteristika i mogućnosti obrade i prerade. Za razvoj i marketinško pozicioniranje proizvoda od posebnog je značaja identifikovanje potrošačkih segmenata. U svrhu identifikovanja motiva koji pokreću izbor mleka magarice kod potrošača predstavljeni su rezultati ankete.", publisher = "Beograd : Fakultet veterinarske medicine", journal = "Četvrti regionalni simpozijum Zaštita agrobiodiverziteta i očuvanje autohtonih rasa domaćih životinja, Dimitrovgrad, 29. jun - 1. jul 2023", title = "Valorizacija mleka magarice – mogućnost uspostavljanja tržišne niše", pages = "219-228", url = "https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_veterinar_3115" }
Bulajić, S., Đorđević, J., Kovandžić, M.,& Ledina, T.. (2023). Valorizacija mleka magarice – mogućnost uspostavljanja tržišne niše. in Četvrti regionalni simpozijum Zaštita agrobiodiverziteta i očuvanje autohtonih rasa domaćih životinja, Dimitrovgrad, 29. jun - 1. jul 2023 Beograd : Fakultet veterinarske medicine., 219-228. https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_veterinar_3115
Bulajić S, Đorđević J, Kovandžić M, Ledina T. Valorizacija mleka magarice – mogućnost uspostavljanja tržišne niše. in Četvrti regionalni simpozijum Zaštita agrobiodiverziteta i očuvanje autohtonih rasa domaćih životinja, Dimitrovgrad, 29. jun - 1. jul 2023. 2023;:219-228. https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_veterinar_3115 .
Bulajić, Snežana, Đorđević, Jasna, Kovandžić, Marija, Ledina, Tijana, "Valorizacija mleka magarice – mogućnost uspostavljanja tržišne niše" in Četvrti regionalni simpozijum Zaštita agrobiodiverziteta i očuvanje autohtonih rasa domaćih životinja, Dimitrovgrad, 29. jun - 1. jul 2023 (2023):219-228, https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_veterinar_3115 .