Преглед аутора: "Tubić, Miodrag"
Приказ резултата 1-5 од 5
-
The composition and significant changes in fats of functional fermented / Sastav i važnije promene masti funkcionalnih fermentisanih kobasica
Vasilev, Dragan; Vuković, Ilija; Saičić, Snežana; Vasiljević, Nađa; Milanović-Stevanović, Mirjana; Tubić, Miodrag (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2010) -
HACCP in production of dry Sremska ham / HACCP u proizvodnji suve sremske šunke
Vuković, Ilija; Dimitrijević, Mirjana; Tubić, Miodrag; Vasilev, Dragan; Kričković, Draško (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2005) -
Important properties of Srem dry ham produced by optimizing the traditional production procedures / Važnije osobine sremske šunke proizvedene optimiziranjem tradicionalnog postupka proizvodnje
Vuković, Ilija; Vasilev, Dragan; Saičić, Snežana; Tubić, Miodrag; Kričković, Draško (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2005) -
Some important physical, physico-chemical and sensory quality properties of functional fermented sausages / Važnije fizičke, fizičko-hemijske i senzorske osobine kvaliteta funkcionalnih fermentisanih kobasica
Vasilev, Dragan; Vuković, Ilija; Tomović, Vladimir; Jokanović, Marija; Vasiljević, Nađa; Milanović-Stevanović, Mirjana; Tubić, Miodrag (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2009) -
Some quality parameters and nutritional value of functional fermented sausages / Neki parametri kvaliteta i nutritivna vrednost funkcionalnih fermentisanih kobasica
Vuković, Ilija; Saičić, Snežana; Vasilev, Dragan; Tubić, Miodrag; Vasiljević, Nađa; Milanović-Stevanović, Mirjana (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2009)