Преглед Radovi istraživača тема: "kvalitet"
Приказ резултата 1-20 од 24
-
Analysis of the quality of carcasses of young Simental bulls according to EU standard / Analiza kvaliteta trupova mladih bikova simentalske rase prema EU standardu
(Univerzitet u Kragujevcu - Agronomski fakultet, Čačak, 2017) -
Changes in the quality of goat meat in the production of smoked ham
(Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2014) -
Chemical composition of complete fodder mixes for pig diet during 2007-2009 / Hemijski sastav potpunih smeša za ishranu svinja analiziranih u periodu 2007-2009. godine
(Univerzitet u Beogradu - Fakultet veterinarske medicine, Beograd, 2012) -
Contribution to knowledge of major quality parameters of traditional (domestic) kulen / Prilog poznavanju važnijih parametara kvaliteta tradicionalnog (domaćeg) kulena
(Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2011) -
The effect of conjugated linoleic acid on fatty acid composition of dried pork neck / Uticaj konjugovane linolne kiseline na masnokiselinski sastav i senzorne osobine suvog svinjskog vrata
(Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2015) -
Effect of pre-processing of trout by freezing on the characteristics of smoked trout fillets / Uticaj prethodne obrade pastrmke zamrzavanjem na karakteristike fileta dimljene pastrmke
(Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2013) -
Effect of season on boast semen quality / Uticaj sezone na kvalitet sperme nerasta
(Univerzitet u Novom Sadu - Poljoprivredni fakultet, Novi Sad i Naučni institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad, 2015) -
Fizičkohemijske karakteristike i kvalitet mekih sireva na tržištu beogradskih pijaca
(Čačak : Univerzitet, Agronomski fakultet, 2016) -
The impact of casing on selected parameters of safety and quality of fermented sausages / Uticaj izbora omotača na odabrane parametre bezbednosti i kvaliteta fermentisanih kobasica
(Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2015) -
Important properties of Srem dry ham produced by optimizing the traditional production procedures / Važnije osobine sremske šunke proizvedene optimiziranjem tradicionalnog postupka proizvodnje
(Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2005) -
Influence of age on senzoric properties of lamb meat / Uticaj starosti jagnjadi na senzorne osobine mesa jagnjadi
(Fakultet veterinarske medicine, Beograd, Srbija, 2007) -
Investigating chemical parameters in hot dog sausages from Novi Sad market / Ispitivanje hemijskih parametara kvaliteta viršli sa novosadskog tržišta
(Fakultet veterinarske medicine, Beograd, Srbija, 2011) -
Investigation of major changes during ripening of traditional fermented sausage Lemeški kulen / Ispitivanje važnijih promena u toku zrenja tradicionalne fermentisane kobasice Lemeški kulen
(Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2012) -
Ishrana i kvalitet mesa svinja - pogled u budućnost / Nutrition and meat quality of pigs - a view into the future
(Banja Luka : PI Veterinary Institute Republic of Srpska „Dr. Vaso Butozan“, 2011) -
Kvalitet i bezbednost svinjskog mesa sa stanovišta potrošača / The quality and safety od pork meat from the consumer
(Banja Luka : Veterinarska Komora Republike Srpske, 2015) -
Kvalitet proizvoda od mesa – izazovi i nedoumice
(Fakultet veterinarske medicine, Centar za izdavačku delatnost i promet učila, 2021) -
Nutrition and meat quality / Ishrana i kvalitet mesa
(Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2011) -
Nutritive value of fodder mixes for nutrition of cattle in territory of Republic of Serbia / Hranljiva vrednost krmnih smeša za ishranu goveda na teritoriji Republike Srbije
(Univerzitet u Beogradu - Fakultet veterinarske medicine, Beograd, 2010) -
Quality of breaded fish products on the market / Kvalitet paniranih proizvoda od ribe na našem tržištu
(Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2015)