Приказ основних података о документу

dc.creatorVasilev, Dragan
dc.creatorGlišić, Marija
dc.creatorGlišić, Milica
dc.creatorTeodorović, Vlado
dc.creatorSuvajdžić, Branko
dc.creatorVasilev, Saša
dc.creatorTrbović, Dejana
dc.date.accessioned2023-07-24T07:56:54Z
dc.date.available2023-07-24T07:56:54Z
dc.identifier.urihttps://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3023
dc.description.abstractOvo tehničko rešenje urađeno je u okviru Projekata: „Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu“ (Ev. broj III46009), rukovodilac projekta prof. dr Mirela Iličić, Tehnološki fakultet, Univerzitet u Novom Sadu, Novi Sad, kao i projekta „Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača“ (Ev. broj TR31034). Rukovodilac projekta Prof. dr Bojan Blagojević, Poljoprivredni fakultet, Univerzitet u Novom Sadu.sr
dc.language.isosrsr
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Technological Development (TD or TR)/31034/RS//sr
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Integrated and Interdisciplinary Research (IIR or III)/46009/RS//sr
dc.rightsrestrictedAccesssr
dc.source2020sr
dc.subjectfermentisane kobasicesr
dc.subjectfunkcionalna hranasr
dc.subjectinulinsr
dc.subjectlaneno uljesr
dc.subjectomega-3 masne kiselinesr
dc.subjectzamena za masno tkivosr
dc.titleFunkcionalna fermentisana kobasica sa inulinom i lanenim uljem ”Light-Omega”sr
dc.typeothersr
dc.rights.licenseARRsr
dc.description.otherNovo tehničko rešenje primenjeno na nacionalnom nivou (M82)sr
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_veterinar_3023
dc.type.versionpublishedVersionsr


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу