Приказ основних података о документу

Effect of different phytogenic aditive on sensory properties of broiler meat

dc.creatorBošković, Marija
dc.creatorŠević, Kristina
dc.creatorĐorđević, Jasna
dc.creatorJanjić, Jelena
dc.creatorŠefer, Dragan
dc.creatorBaltić, Milan Ž.
dc.creatorMarković, Radmila
dc.date.accessioned2024-03-23T14:23:15Z
dc.date.available2024-03-23T14:23:15Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.isbn978-99955-770-4-9
dc.identifier.urihttps://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3777
dc.language.isosrsr
dc.language.isoensr
dc.publisherBanja Luka : Veterinarska komora Republike Srpskesr
dc.rightsopenAccesssr
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
dc.source22. Godišnje savjetovanje doktora veterinarske medicine Republike Srpske (Bosna i Hercegovina) sa međunarodnim učešćem, Teslić, 7 - 10.jun 2017sr
dc.titleUticaj fitogenih aditiva na senzorne osobine mesa brojlerasr
dc.titleEffect of different phytogenic aditive on sensory properties of broiler meatsr
dc.typeconferenceObjectsr
dc.rights.licenseBYsr
dc.citation.spage115
dc.citation.epage116
dc.description.otherZbornik kratkih sadržajasr
dc.identifier.fulltexthttp://veterinar.vet.bg.ac.rs/bitstream/id/11303/bitstream_11303.pdf
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_veterinar_3777
dc.type.versionpublishedVersionsr


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу