Uticaj selena i vitamina E dodatog u hranu na sastav i oksidativnu stabilnost lipida u svežoj i zamrznutoj jetri brojlera
Effects of dietary selenium and vitamin E on the composition and oxidative stability of lipids in fresh and frozen broiler liver
Конференцијски прилог (Објављена верзија)
Метаподаци
Приказ свих података о документуИзвор:
14. godišnje savjetovanje veterinara Republike Srpske (Bosna i Hercegovina) sa međunarodnim učešćem, Jahorina, 3 – 6. jun, 2009, 2009, 131-132Издавач:
- Banja Luka : Veterinarska komora Republike Srpske
Напомена:
- Zbornik kratkih sadržaja
Колекције
Институција/група
Fakultet veterinarske medicineTY - CONF AU - Pešut, Olivera AU - Jovanović, I.B. AU - Milanović, Svetlana PY - 2009 UR - https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3803 PB - Banja Luka : Veterinarska komora Republike Srpske C3 - 14. godišnje savjetovanje veterinara Republike Srpske (Bosna i Hercegovina) sa međunarodnim učešćem, Jahorina, 3 – 6. jun, 2009 T1 - Uticaj selena i vitamina E dodatog u hranu na sastav i oksidativnu stabilnost lipida u svežoj i zamrznutoj jetri brojlera T1 - Effects of dietary selenium and vitamin E on the composition and oxidative stability of lipids in fresh and frozen broiler liver SP - 131 EP - 132 UR - https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_veterinar_3803 ER -
@conference{ author = "Pešut, Olivera and Jovanović, I.B. and Milanović, Svetlana", year = "2009", publisher = "Banja Luka : Veterinarska komora Republike Srpske", journal = "14. godišnje savjetovanje veterinara Republike Srpske (Bosna i Hercegovina) sa međunarodnim učešćem, Jahorina, 3 – 6. jun, 2009", title = "Uticaj selena i vitamina E dodatog u hranu na sastav i oksidativnu stabilnost lipida u svežoj i zamrznutoj jetri brojlera, Effects of dietary selenium and vitamin E on the composition and oxidative stability of lipids in fresh and frozen broiler liver", pages = "131-132", url = "https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_veterinar_3803" }
Pešut, O., Jovanović, I.B.,& Milanović, S.. (2009). Uticaj selena i vitamina E dodatog u hranu na sastav i oksidativnu stabilnost lipida u svežoj i zamrznutoj jetri brojlera. in 14. godišnje savjetovanje veterinara Republike Srpske (Bosna i Hercegovina) sa međunarodnim učešćem, Jahorina, 3 – 6. jun, 2009 Banja Luka : Veterinarska komora Republike Srpske., 131-132. https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_veterinar_3803
Pešut O, Jovanović I, Milanović S. Uticaj selena i vitamina E dodatog u hranu na sastav i oksidativnu stabilnost lipida u svežoj i zamrznutoj jetri brojlera. in 14. godišnje savjetovanje veterinara Republike Srpske (Bosna i Hercegovina) sa međunarodnim učešćem, Jahorina, 3 – 6. jun, 2009. 2009;:131-132. https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_veterinar_3803 .
Pešut, Olivera, Jovanović, I.B., Milanović, Svetlana, "Uticaj selena i vitamina E dodatog u hranu na sastav i oksidativnu stabilnost lipida u svežoj i zamrznutoj jetri brojlera" in 14. godišnje savjetovanje veterinara Republike Srpske (Bosna i Hercegovina) sa međunarodnim učešćem, Jahorina, 3 – 6. jun, 2009 (2009):131-132, https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_veterinar_3803 .