Uporedna analiza hemijskog i masnokiselinskog sastava mlađi i konzumne kalifornijske pastrmke (Oncorhynchus mykiss)
Comparative analysis of chemical and fatty acid composition of fingerling and marketable size rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
Аутори
Vranić, DanijelaBaltić, Milan Ž.
Trbović, Dejana
Đinović-Stojanović, Jasna
Marković, Radmila
Petronijević, Radivoj
Spirić, Aurelija
Конференцијски прилог (Објављена верзија)
Метаподаци
Приказ свих података о документуКључне речи:
Kalifornijska pastrmka / hemijski sastav / masne kiseline / n-3 PNMK / rainbow trout / chemical composition / fatty acids / n-3 PUFAИзвор:
Međunarodno 56. savetovanje industrije mesa - Meso i proizvodi od mesa - bezbednost, kultura, razvoj, kvalitet života, Tara, 12 - 15. jun, 2011, 2011, 85-88Издавач:
- Beograd : Institut za higijenu i tehnologiju mesa
Финансирање / пројекти:
- Мониторинг водених екосистема у циљу добијања хигијенски исправних и квалитетних аквакултурних производа, конкурентних тржишту ЕУ (RS-MESTD-MPN2006-2010-20122)
Напомена:
- Zbornik kratkih sadržaja
Колекције
Институција/група
Fakultet veterinarske medicineTY - CONF AU - Vranić, Danijela AU - Baltić, Milan Ž. AU - Trbović, Dejana AU - Đinović-Stojanović, Jasna AU - Marković, Radmila AU - Petronijević, Radivoj AU - Spirić, Aurelija PY - 2011 UR - https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3878 PB - Beograd : Institut za higijenu i tehnologiju mesa C3 - Međunarodno 56. savetovanje industrije mesa - Meso i proizvodi od mesa - bezbednost, kultura, razvoj, kvalitet života, Tara, 12 - 15. jun, 2011 T1 - Uporedna analiza hemijskog i masnokiselinskog sastava mlađi i konzumne kalifornijske pastrmke (Oncorhynchus mykiss) T1 - Comparative analysis of chemical and fatty acid composition of fingerling and marketable size rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) SP - 85 EP - 88 UR - https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_veterinar_3878 ER -
@conference{ author = "Vranić, Danijela and Baltić, Milan Ž. and Trbović, Dejana and Đinović-Stojanović, Jasna and Marković, Radmila and Petronijević, Radivoj and Spirić, Aurelija", year = "2011", publisher = "Beograd : Institut za higijenu i tehnologiju mesa", journal = "Međunarodno 56. savetovanje industrije mesa - Meso i proizvodi od mesa - bezbednost, kultura, razvoj, kvalitet života, Tara, 12 - 15. jun, 2011", title = "Uporedna analiza hemijskog i masnokiselinskog sastava mlađi i konzumne kalifornijske pastrmke (Oncorhynchus mykiss), Comparative analysis of chemical and fatty acid composition of fingerling and marketable size rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)", pages = "85-88", url = "https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_veterinar_3878" }
Vranić, D., Baltić, M. Ž., Trbović, D., Đinović-Stojanović, J., Marković, R., Petronijević, R.,& Spirić, A.. (2011). Uporedna analiza hemijskog i masnokiselinskog sastava mlađi i konzumne kalifornijske pastrmke (Oncorhynchus mykiss). in Međunarodno 56. savetovanje industrije mesa - Meso i proizvodi od mesa - bezbednost, kultura, razvoj, kvalitet života, Tara, 12 - 15. jun, 2011 Beograd : Institut za higijenu i tehnologiju mesa., 85-88. https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_veterinar_3878
Vranić D, Baltić MŽ, Trbović D, Đinović-Stojanović J, Marković R, Petronijević R, Spirić A. Uporedna analiza hemijskog i masnokiselinskog sastava mlađi i konzumne kalifornijske pastrmke (Oncorhynchus mykiss). in Međunarodno 56. savetovanje industrije mesa - Meso i proizvodi od mesa - bezbednost, kultura, razvoj, kvalitet života, Tara, 12 - 15. jun, 2011. 2011;:85-88. https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_veterinar_3878 .
Vranić, Danijela, Baltić, Milan Ž., Trbović, Dejana, Đinović-Stojanović, Jasna, Marković, Radmila, Petronijević, Radivoj, Spirić, Aurelija, "Uporedna analiza hemijskog i masnokiselinskog sastava mlađi i konzumne kalifornijske pastrmke (Oncorhynchus mykiss)" in Međunarodno 56. savetovanje industrije mesa - Meso i proizvodi od mesa - bezbednost, kultura, razvoj, kvalitet života, Tara, 12 - 15. jun, 2011 (2011):85-88, https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_veterinar_3878 .