Приказ основних података о документу

dc.creatorMišić, Dušan
dc.creatorŽižović, Irena
dc.creatorStamenić, Marko
dc.creatorAšanin, Ružica
dc.creatorRistić, Mihailo
dc.creatorPetrović, Slobodan D.
dc.creatorSkala, Dejan
dc.date.accessioned2020-06-03T13:09:29Z
dc.date.available2020-06-03T13:09:29Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.issn1369-703X
dc.identifier.urihttps://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/544
dc.publisherElsevier Science Sa, Lausanne
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/MPN2006-2010/142073/RS//
dc.rightsrestrictedAccess
dc.sourceBiochemical Engineering Journal
dc.subjectSupercrirical fluid extractionen
dc.subjectAntimicrobial activityen
dc.subjectCelery (Apium graveolens)en
dc.subjectModelingen
dc.subjectMass transferen
dc.subjectFood engineeringen
dc.titleAntimicrobial activity of celery fruit isolates and SFE process modelingen
dc.typearticle
dc.rights.licenseARR
dcterms.abstractРистић, Михаило; Стаменић, Марко; Aшанин, Ружица; Скала, Дејан; Жижовић, Ирена; Петровић, Слободан Д.; Мишић, Душан;
dc.citation.volume42
dc.citation.issue2
dc.citation.spage148
dc.citation.epage152
dc.citation.other42(2): 148-152
dc.citation.rankM21
dc.identifier.wos000260210500007
dc.identifier.doi10.1016/j.bej.2008.06.008
dc.identifier.scopus2-s2.0-50449111453
dc.type.versionpublishedVersion


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу