Pregled Fakultet veterinarske medicine tema: "safety"
Prikaz rezultata 1-13 od 13
-
Aktivni sistemi pakovanja mesa i proizvoda od mesa / Active system packaging of meat and meat products
(Banja Luka : PI Veterinary Institute Republic of Srpska „Dr. Vaso Butozan“, 2013) -
Determination of Co-value as an indicator of nutritive value of pate sterilised by regular and optimized regime / Određivanje Co-vrednosti kao pokazatelja hranljive vrednosti paštete sterilisane uobičajenim i optimizovanim postupkom
(Univerzitet u Beogradu - Fakultet veterinarske medicine, Beograd, 2018) -
Factors that affect therapeutic efficacy and safety of drugs / Faktori koji utiču na terapijsku efikasnost i bezbednost lekova
(Univerzitet u Beogradu - Fakultet veterinarske medicine, Beograd, 2015) -
Histamine levels in fish samples collected from Serbian market in 2018 / Histamin u ribi dostupnoj na tržištu Srbije u 2018. godini
(Univerzitet u Novom Sadu - Naučni institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad, 2019) -
Karakteristike tradicionalne proizvodnje sira na području opštine Teslić / Characteristics of traditional production of cheese in the region of municipality Teslić
(Banja Luka : Veterinarska komora Republike Srpske, 2017) -
Microbiological assessment of ice cream sold at the territory of Belgrade
(Čačak : Copy Xerox, 2023) -
Microbiological safety and quality of salmon: Health benefits and risk
(Institute of meat hygiene and technology, Belgrade, 2016) -
Mikrobiološka ispravnost hrane životinjskog porekla u ugostiteljskim objektima na području Beograda
(Banja Luka : Veterinarska komora Republike Srpske, 2022) -
Mikrobiološka ispravnost sireva na beogradskim pijacama / Microbiological safety of cheeses at Belgrade Markets
(Banja Luka : Veterinarska komora Republike Srpske, 2023) -
Primena piretroida u veterinarskoj medicini / Use of pyretroids in veterinary medicine
(Beograd : Srpsko veterinarsko društvo, 2022) -
Production of traditional meat products in small and micro establishments in Serbia: current status and future perspectives
(Univerzitet u Beogradu - Fakultet veterinarske medicine, Beograd, 2018) -
Quality of breaded fish products on the market / Kvalitet paniranih proizvoda od ribe na našem tržištu
(Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2015) -
Uticaj polifenola na kvalitet, bezbednost i održivost fermentisanih kobasica / Polyphenols impact on quality, safety and shelf life of fermented sausages
(Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине, 2020)