Pregled tema: "kvalitet"
Prikaz rezultata 21-26 od 26
-
Quality of breaded fish products on the market / Kvalitet paniranih proizvoda od ribe na našem tržištu
(Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2015) -
Senzorska ocena – prva impresija o kvalitetu hrane za životinje / Sensory assessment – first impression of feed quality
(Fakultet veterinarske medicine, Centar za izdavačku delatnost i promet učila, 2022) -
Some quality parameters and nutritional value of functional fermented sausages / Neki parametri kvaliteta i nutritivna vrednost funkcionalnih fermentisanih kobasica
(Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2009) -
Some quality parameters of functional fermented, cooked and liver sausages / Važniji parametri kvaliteta funkcionalnih fermentisanih, barenih i jetrenih kobasica
(Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2011) -
Uticaj različitih začina na kvalitet kobasica u tipu frankfurtera proizvedenih sa smanjenim sadržajem nitrita
(Beograd : Fakultet veterinarske medicine, 2022) -
Welfare of slaughter animals and impact on meat quality / Dobrobit životinja za klanje i uticaj na kvalitet mesa
(Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2011)