Now showing items 4385-4404 of 5519

      Titles
      Spoilage-related bacteria of pork and beef minced meat under vacuum and modified atmosphere [1]
      Spoljašnji izgled srca kod malog zelenog majmuna (cercopithecus aethiops sabeus) [1]
      Spore-forming bacteria in the dairy chain [1]
      Sposobnost adaptacije cipla (Mugil Cephalus) na promenu saliniteta vodene sredine [1]
      Sprečavanje formiranja i uklanjanje bakterijskih biofilmova u industriji hrane [1]
      Spring and summer time ozone and solar ultraviolet radiation variations over Cape Point, South Africa [1]
      Sprovođenje mera dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije u klanicama [1]
      Sravnitel'naja harakteristika lopatki (Scapula) i plečevoj kosti (Humerus) kosuli (Capreolus Capreolus) i ovcy (Ovis Aries) s cel'ju opredelenija ih vidovoj prinadležnosti [1]
      Sravnitel'nye harakteristiki pjastnyh kostej (Ossa metacarpi) i falang pal'cev (Ossa digitorum manus seu phalanges digitorum) serny (Capreolus capreolus) i ovcy (Ovis aries) s cel'ju opredelenija vida životnogo [1]
      Srčane vene kod slepog kučeta ( Spalax leucodon ) [1]
      Srednjelančane masne kiseline kao dodatak hrani za brojlere [1]
      Standard and molecular methods in the diagnostics of infections caused by equine herpesviruses 1 and 4 [1]
      Standardi identiteta kao koncept zaštite imena namirnica animalnog porekla [1]
      Standardne i molekularne metode dijagnostike infekcija izazvanih konjskim herpesvirusima 1 i 4 [1]
      Standards of identity as a concept of animal origin food products labeling protection [1]
      Stanje i perspektive razvoja svinjarstva [1]
      Stanje i perspektive u organskoj proizvodnji Republike Srpske [1]
      Staphylococcus sciuri as a part of skin, nasal and oral flora in healthy dogs [1]
      Statistical evaluation of the larvicidal effect of diflubenzuron on culex pipiens larval stages [1]
      Statistical-mechanical analysis of the evolution of national markets [1]