Претраживање
Приказ резултата 1-2 од 2
Uticaj selena organskog i neorganskog porekla i različite količine vitamina E na sadržaj selena i masnokiselinski sastav mesa brojlera / Influence of organic and inorganic selenium and different amounts of vitamine E on content selenium and fatty acids in broiler meat
(Banja Luka : PI Veterinary Institute Republic of Srpska „Dr. Vaso Butozan“, 2009)
U radu su ispitivani efekti suplementacije obroka brojlera organskim i neorganskim oblicima selena i
različitim količinama vitamina E na kvalitet mesa i prinos mesa brojlera. Ogled je izveden na ukupno 240
jedinki ...
Uticaj različitih stimulatora rasta na zdravstveno stanje i proizvodne rezultate brojlera u tovu / The effect of different growth promoters on health status and performance in broiler nutrition
(Banja Luka : PI Veterinary Institute Republic of Srpska „Dr. Vaso Butozan“, 2008)
U cilju ispitivanja uticaja različitih stimulatora rasta u ishrani brojlera na zdravstveno stanje i proizvodne rezultate
organizovan je ogled po grupno-kontrolnom sistemu. Ogled je izveden na ukupno 236 jedinki podeljenih ...