Prikaz rezultata 4880-4899 od 5223

      Naslovi
      Uticaj lanenog ulja u hrani za koke nosilje na masnokiselinski sastav jaja [1]
      Uticaj mananoligosaharida na proizvodne osobine kalifornijske pastrmke [1]
      Uticaj mastitisa na kvalitet i tehnološka svojstva mleka [1]
      Uticaj mineralnih smeša sa pufernim dejstvom na mlečnost, sastav mleka, pH sadržaja buraga i koncentraciju pojedinih biohemijskih parametara krvi krava izloženih toplotnom stresu [1]
      Uticaj nerasta i godišnje sezone na pojedine parametre fertilizacionog potencijala spermatozoida [1]
      Uticaj nitro-jedinjenja na reaktivnost izolovane abdominalne aorte govečeta u prisustvu Lipopolisaharida (LPS) [1]
      Uticaj nivoa proteina u obroku na proizvodne rezultate i mortalitet fazančića gajenih u kontrolisanim uslovima [1]
      Uticaj oksidativnog stresa na razvoj bolesti [1]
      Uticaj organski i neorganski vezanog gvožđa na hematološke parametre, imunski odgovor i količinu gvožđa u organima brojlera [1]
      Uticaj organski i neorganski vezanog gvožđa na proizvodne rezultate brojlera [1]
      Uticaj pakovanja u modifikovanoj atmosferi i vakuumu na očuvanje senzornih svojstava odrezaka šarana (Cyprinus carpio) [1]
      Uticaj pakovanja u modifikovanoj atmosferi i vakuumu na odabrane hemijske i fizičko-hemijske parametre marinirane i soljene skuše (Scomber scombrus) [1]
      Uticaj pakovanja u modifikovanoj atmosferi i vakuumu na odabrane hemijske parametre svežine kalifornijske pastrmke (Oncorhynchus mykiss) i odrezaka šarana (Cyprinus carpio) [1]
      Uticaj pandemije COVID-19 na bezbednost hrane [1]
      Uticaj parazitizma na ponašanje životinja [1]
      Uticaj parazitskih infekcija na dobrobit autohtonih rasa koza u Srbiji [1]
      Uticaj parenteralne aplikacije beta-karotina na plodnost krava [1]
      Uticaj peroralne primene diklofenaka na koncentraciju azotnog oksida u plazmi pacova [1]
      Uticaj pola i kastracije na mesnatost trupova svinja [1]
      Uticaj pre-mortem uslova na bledo, meko i vodenasto (BMV) i tamno, čvrsto i suvo (TČS) meso svinja [1]