Pregled Radovi istraživača tema: "quality"
Prikaz rezultata 21-31 od 31
-
Kvalitet barenih kobasica na Banjalučkom tržištu u 2013. godini / Quality of sausages at the Banja Luka market in 2013
(Banja Luka : PI Veterinary Institute Republic of Srpska „Dr. Vaso Butozan“, 2015) -
Kvalitet pašteta na Banjalučkom tržištu u 2013. godini / Quality of pates at the Banja Luka market in 2013
(Banja Luka : PI Veterinary Institute Republic of Srpska „Dr. Vaso Butozan“, 2014) -
Microbiological safety and quality of salmon: Health benefits and risk
(Institute of meat hygiene and technology, Belgrade, 2016) -
Nutrition and meat quality / Ishrana i kvalitet mesa
(Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2011) -
Nutritive value of fodder mixes for nutrition of cattle in territory of Republic of Serbia / Hranljiva vrednost krmnih smeša za ishranu goveda na teritoriji Republike Srbije
(Univerzitet u Beogradu - Fakultet veterinarske medicine, Beograd, 2010) -
Quality of breaded fish products on the market / Kvalitet paniranih proizvoda od ribe na našem tržištu
(Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2015) -
Senzorska ocena – prva impresija o kvalitetu hrane za životinje / Sensory assessment – first impression of feed quality
(Fakultet veterinarske medicine, Centar za izdavačku delatnost i promet učila, 2022) -
Some quality parameters and nutritional value of functional fermented sausages / Neki parametri kvaliteta i nutritivna vrednost funkcionalnih fermentisanih kobasica
(Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2009) -
Some quality parameters of functional fermented, cooked and liver sausages / Važniji parametri kvaliteta funkcionalnih fermentisanih, barenih i jetrenih kobasica
(Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2011) -
Use of inulin-collagen suspension for the total replacement of pork backfat in cooked-emulsified sausages
(Journal of Food and Nutrition Research, 2023) -
Welfare of slaughter animals and impact on meat quality / Dobrobit životinja za klanje i uticaj na kvalitet mesa
(Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2011)