Претраживање
Приказ резултата 1-3 од 3
Effect of marinating and vacuum packaging on sensory properties of chicken breast fillets / Efekat mariniranja i pakovanja u vakuum na senzorske karakteristike pilećih fileta
(Banja Luka : Veterinarska komora Republike Srpske, 2019)
Marinating, a process of infusing the meat with savoury ingredients is one of the most widely-used techniques for enhancing meat quality by reducing cooking losses, improving tenderness, colour quality, and overall ...
Antimicrobial activity of cinnamaldehyde, carvacrol, p-cymene and oregano (Origanum vulgare) essential oil against Staphylococcus aureus and Escherichia coli
(Banja Luka : Veterinarska komora Republike Srpske, 2019)
Use of plant extracts is considered to be natural and effective preservation strategies for meat and dairy products since different essential oils (EOs) and their compounds exhibited strong antibacterial activity against ...
Jетра у слепог кучета (Spalax leucodon)
(24. Godišnje savjetovanje doktora veterinarske medicine Republike Srpske/BIH, međunarodni naučni skup, Bijeljina 12-15. jun 2019, 2019)
Слепо куче је глодар који живи под земљом. Због специфичног начина живота
оно се користи као експериментална животиња у студијама биологије,
генетике, имунологије као и анатомије. Циљ овог рада је био да се испита
топографија, ...