Претраживање
Приказ резултата 1-2 од 2
Meat quality characteristics of DurocxYorkshire, DurocxYorkshirexwild boar and wild boar / Kvalitet mesa svinja rase durokxjorkšir, durokxjorkširxdivlji vepar i divlji vepar
(Association of Chemical Engineers, Belgrade, 2013)
Meso svinja zbog svog sastava, pre svega količine visoko vrednih proteina, i esencijlnih aminokiselina, masti i esencijalnih masnih kiselina, vitamina (svinjsko meso, na primer, sadrži visok nivo tiamina i on je 5–10 puta ...
Environmental cadmium and zinc concentrations in liver and kidney of European hare from different Serbian regions / Sadržaj kadmijuma i cinka iz životne sredine u jetri i bubrezima divljih zečeva sa različitih područja Srbije
(Savez hemijskih inženjera, Beograd, 2013)
The assayed hares (n = 84) were divided into five age groups: 3-6, 12, 12-24, 24-36 and 36+ months. Between all sampling regions (11) significant differences of Cd levels were found in kidney and liver (p values of 0.001 ...