Now showing items 829-848 of 859

      Titles
      Uticaj intenziteta parazitske infekcije sa Strongyloides papillosus i terapije albendazolom na biohemijske parametre u krvi ovaca [1]
      Uticaj intraperitonealne aplikacije toluena rastvorenog u propilen glikolu na eritropoezu pacova wistar soja [1]
      Uticaj ishrane smešama sa zeolitom na tok cekalne kokcidioze brojlera [1]
      Uticaj karvakrola na inflamatorni bol i koordinaciju kretanja kod pacova [1]
      Uticaj kvaliteta kozjeg mleka i tehnologije izrade na osobine kozjeg sira u tipu Camembert-a [1]
      Uticaj metode uzorkovanja na detekciju Campylobacter coli iz pribora za uzorkovanje i mesa [1]
      Uticaj nitro-jedinjenja na reaktivnost izolovane abdominalne aorte govečeta u prisustvu Lipopolisaharida (LPS) [1]
      Uticaj nivoa proteina u obroku na proizvodne rezultate i mortalitet fazančića gajenih u kontrolisanim uslovima [1]
      Uticaj organski i neorganski vezanog gvožđa na hematološke parametre, imunski odgovor i količinu gvožđa u organima brojlera [1]
      Uticaj pre-mortem uslova na bledo, meko i vodenasto (BMV) i tamno, čvrsto i suvo (TČS) meso svinja [1]
      Uticaj produženog tretiranja ohratoksinom A na status proteina krvnog seruma brojlera [1]
      Uticaj rase, pola, reproduktivnog statusa i izvora nabavke na strahove prouzrokovane bukom u populaciji pasa u Beogradu [1]
      Uticaj različitih aditiva u ishrani brojlera na proizvodne rezultate i imunski odgovor [1]
      Uticaj različitih glukokortikosteroidnih terapijskih režima na patohistološke promene u srcu pacova trovanih T-2 toksinom [1]
      Uticaj različitog sastava obroka na proizvodno-ekonomske rezultate i kvalitet mesa ribe [1]
      Uticaj suncokreta, lana i soje u ishrani svinja na masnokiselinski sastav i oksidativnu stabilnost mesa i masnog tkiva [1]
      Uticaj tretmana šećerom u prahu na stepen infestiranosti pčelinjih zajednica ektoparazitom Varroa destructor [1]
      Uticaj zamene ribljeg brašna svežim i sušenim larvama domaće muve (Musca domestica L), na proizvodne rezultate i zdravstveno stanje brojlera [1]
      Uticaj zamrzavanja ribe na odabrane parametre kvaliteta dimljenog proizvoda [1]
      Utvrđivanje vrednosti Vlaško Vitorogog soja pramenke za proces konzervacije [1]