Преглед Fakultet veterinarske medicine тема: "Yersinia enterocolitica"
Приказ резултата 1-6 од 6
-
Effect of commercial starter cultures on survival of Yersinia enterocolitica and microbiological status of Sremska sausages
(Institute of meat hygiene and technology, Belgrade, 2017) -
Inactivation of Yersinia enterocolitica in Sremska sausages during ripening period
(Beograd : Udruženje mikrobiologa Srbije, 2017) -
Novi pogledi na nalaz Yersinia enterocolitica u mesu svinja - preživljavanje u modifikovanoj atmosferi i vakuum pakovanju
(Beograd : Fakultet veterinarske medicine, 2014) -
Serological cross reactivity between related antigens of gram negative bacteria / Antigena srodnost gram negativnih bakterija sa pojavom cross reaktivnosti u serološkim reakcijama
(Institut PKB Agroekonomik, Padinska skela, 2000) -
Yersinia enterocolitica u mesu svinja - rizik za bezbednost hrane / Yersinia enterocolitica in the pig meat: A risk for food safety
(Banja Luka : PI Veterinary Institute Republic of Srpska „Dr. Vaso Butozan“, 2016) -
Yersinia enterocolitica: Sources and pathway of contamination pig carcass / Yersinia enterocolitica - izvori i putevi kontaminacije trupova svinja
(Univerzitet u Novom Sadu - Poljoprivredni fakultet, Novi Sad i Naučni institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad, 2013)