Преглед Fakultet veterinarske medicine аутора: "Vuković, Ilija"
Приказ резултата 1-13 од 13
-
The composition and significant changes in fats of functional fermented / Sastav i važnije promene masti funkcionalnih fermentisanih kobasica
Vasilev, Dragan; Vuković, Ilija; Saičić, Snežana; Vasiljević, Nađa; Milanović-Stevanović, Mirjana; Tubić, Miodrag (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2010) -
Contribution to knowledge of major quality parameters of traditional (domestic) kulen / Prilog poznavanju važnijih parametara kvaliteta tradicionalnog (domaćeg) kulena
Vuković, Ilija; Saičić, Snežana; Vasilev, Dragan (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2011) -
Functional meat products: Modern approach to improvement of quality and nutritive value of meat products / Funkcionalni proizvodi od mesa - savremeni pristup unapređenju nutritivne vrednosti i kvaliteta proizvoda od mesa
Vasilev, Dragan; Vuković, Ilija; Saičić, Snežana; Vasiljević, Nađa (Društvo za ishranu Srbije, Beograd, 2012) -
HACCP in production of dry Sremska ham / HACCP u proizvodnji suve sremske šunke
Vuković, Ilija; Dimitrijević, Mirjana; Tubić, Miodrag; Vasilev, Dragan; Kričković, Draško (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2005) -
Hazard analysis and possibilities for preventing botulism originating from meat products / Analiza opasnosti i mogućnosti sprečavanja botulizma iz proizvoda od mesa
Vasilev, Dragan; Vuković, Ilija (Univerzitet u Beogradu - Fakultet veterinarske medicine, Beograd, 2008) -
Important properties of Srem dry ham produced by optimizing the traditional production procedures / Važnije osobine sremske šunke proizvedene optimiziranjem tradicionalnog postupka proizvodnje
Vuković, Ilija; Vasilev, Dragan; Saičić, Snežana; Tubić, Miodrag; Kričković, Draško (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2005) -
Investigation of major changes during ripening of traditional fermented sausage Lemeški kulen / Ispitivanje važnijih promena u toku zrenja tradicionalne fermentisane kobasice Lemeški kulen
Vuković, Ilija; Vasilev, Dragan; Saičić, Snežana; Ivanković, Stipan (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2012) -
Microflora and physico-chemical parameters of the quality of kulen / Mikroflora i fizičko-hemijski pokazatelji kvaliteta kulena
Vuković, Ilija; Vasilev, Dragan; Saičić, Snežana; Bunčić, Olivera (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2004) -
Properties and nutritional value of functional sausages / Važnije osobine i nutritivna vrednost funkcionalnih proizvoda od mesa
Vuković, Ilija; Vasilev, Dragan; Saičić, Snežana; Vasiljević, Nađa (Društvo za ishranu Srbije, Beograd, 2010) -
Some important physical, physico-chemical and sensory quality properties of functional fermented sausages / Važnije fizičke, fizičko-hemijske i senzorske osobine kvaliteta funkcionalnih fermentisanih kobasica
Vasilev, Dragan; Vuković, Ilija; Tomović, Vladimir; Jokanović, Marija; Vasiljević, Nađa; Milanović-Stevanović, Mirjana; Tubić, Miodrag (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2009) -
Some quality parameters and nutritional value of functional fermented sausages / Neki parametri kvaliteta i nutritivna vrednost funkcionalnih fermentisanih kobasica
Vuković, Ilija; Saičić, Snežana; Vasilev, Dragan; Tubić, Miodrag; Vasiljević, Nađa; Milanović-Stevanović, Mirjana (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2009) -
Some quality parameters of functional fermented, cooked and liver sausages / Važniji parametri kvaliteta funkcionalnih fermentisanih, barenih i jetrenih kobasica
Vasilev, Dragan; Vuković, Ilija; Saičić, Snežana (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2011) -
Untersuchung von rohdauerwürsten aus Serbien: Mikroflora und qualität von nach traditionellem verfahren hergestellten rohwürsten aus nordserbien / Microflora and quality of raw sausages from Northern Serbia produced according to traditional process
Vuković, Ilija; Petrović, Ljiljana; Vasilev, Dragan; Saičić, Snežana (Deutscher Fachverlag GmbH, Frankfurt Main, 2011)