Pregled Fakultet veterinarske medicine tema: "funkcionalna hrana"
Prikaz rezultata 1-16 od 16
-
Bioactive peptides from meat and their influence on human health / Bioaktivni peptidi iz mesa i njihov uticaj na zdravlje ljudi
(Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2014) -
Bioaktivni peptidi iz mleka
(Beograd : Srpsko veterinarsko društvo, 2022) -
The composition and significant changes in fats of functional fermented / Sastav i važnije promene masti funkcionalnih fermentisanih kobasica
(Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2010) -
Gama-aminobuterna kiselina (GABA) produkujuće bakterije mlečne kiseline u mleku i proizvodima od mleka
(Beograd : Srpsko veterinarsko društvo, 2023) -
Ishranom životinja do funkcionalne hrane / Animal feed-way to functional foods
(Banja Luka : PI Veterinary Institute Republic of Srpska „Dr. Vaso Butozan“, 2015) -
Jaje obogaćeno selenom – superioran vid promocije zdravlja ljudi
(Beograd : Srpsko veterinarsko društvo, 2023) -
Modifikacijom obroka za živinu do funkcionalnih namirnica animalnog porekla
(Beograd : Fakultet veterinarske medicine, Centar za izdavačku delatnost i promet učila, 2019) -
Mogućnosti izrade proizvoda od mesa kao funkcionalne hrane / Possibilities of creating meat products as functional food
(Banja Luka : Veterinarska Komora Republike Srpske i Društvo Veterinara Republike Srpske, 2017) -
Proizvodnja jaja obogaćenih selenom primenom biotehnoloških rešenja u ishrani koka nosilja
(Kruševac : Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije, 2023) -
Selen - od biotehnologije do funkcionalne hrane
(Beograd : Fakultet veterinarske medicine, 2010) -
Some important physical, physico-chemical and sensory quality properties of functional fermented sausages / Važnije fizičke, fizičko-hemijske i senzorske osobine kvaliteta funkcionalnih fermentisanih kobasica
(Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2009) -
Some quality parameters and nutritional value of functional fermented sausages / Neki parametri kvaliteta i nutritivna vrednost funkcionalnih fermentisanih kobasica
(Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2009) -
Some quality parameters of functional fermented, cooked and liver sausages / Važniji parametri kvaliteta funkcionalnih fermentisanih, barenih i jetrenih kobasica
(Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, 2011) -
What diet should I choose for optimal patient management: a functional or veterinary diet? / Koji je najbolji izbor za pacijenta: veterinarska ili funkcionalna dijeta?
(Fakultet veterinarske medicine, Centar za izdavačku delatnost i promet učila, 2022)